Unaprjeđenje digitalne spremnosti Ramira financirano sredstvima EU

Igor Pureta Igor Pureta
Zastava EU i tekst o sudjelovanju u projektu

Unaprjeđenje digitalne spremnosti poduzeća RAMIRO  d.o.o.

Kratki opis projekta: Projekt Unaprjeđenje digitalne spremnosti poduzeća RAMIRO d.o.o. adresira problem nedovoljne digitalizacije i automatizacije poslovnih procesa. Opći cilj koji će se postići projektom je povećanje konkurentnosti poduzeća kroz unaprjeđenje razine digitalizacije korištenjem digitalnih tehnologija u poslovanju. Ciljne skupine obuhvaćene projektnim aktivnostima su zaposlenici i dobavljači poduzeća te lokalno i šire stanovništvo . Ključan rezultat projekta je strategija digitalne transformacije  koja će doprinijeti jačanju tržišne pozicije i povećanju konkurentnosti Poduzetnika stvaranjem temelja i smjernica za provedbu digitalne transformacije.

Korisnik projekta: RAMIRO d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta: 17.500,00 €

Ukupno prihvatljivi izdaci: 14.000,00 €

EU sufinanciranje projekta: 8.400,00 €

Razdoblje provedbe projekta odvija se u vremenskom periodu od (30.10.2023.. – 30.10.2024.) odnosno 12 mjeseci.

Kontakt osoba za više informacija: Igor Pureta, [email protected]

„Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.”

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.